Begeleiding ziekenhuisbezoek voor inwoners van Tilligte
Als u een afspraak heeft in het ziekenhuis kan het fijn zijn dat er iemand is die met u mee gaat. Iemand die de weg weet naar en in het ziekenhuis, die meeluistert naar wat de arts vertelt en die de vervolgafspraken voor u onthoudt. Het prettigst voor u is wanneer het iemand is uit uw eigen omgeving, bijvoorbeeld één van de kinderen of een mantelzorger. Hebt u niemand in uw kennissenkring die met u mee kan gaan, dan kunt u contact opnemen met de werkgroep 'Wie goat gearn met oe met'. Samen met deze groep vrijwilligers proberen we naar een oplossing te zoeken. Deze groep is bereidt om met u mee te denken, mee te gaan naar een ziekenhuis of naar andere medische specialisten. 
 
Enkele regels/voorwaarden waar u aan moet voldoen:
 
  • U belt ruim een week van tevoren om te overleggen: u zorgt in principe zelf voor vervoer en betaalt eventuele taxikosten voor de vrijwilliger of een kilometervergoeding van  €0,30 per kilometer, plus eventueel parkeergeld als u met de auto van de vrijwilliger gaat.

De vrijwilligers van deze werkgroep (zowel mannen als vrouwen) zijn discreet en betrouwbaar. Voor meer informatie kan u contact opnemen met de coördinator Evert Oude Nijhuis:

Evert Oude Nijhuis
Tel: 0541-292883 of 06-53695566