Vacature dorpsondersteuner

Gemeente Dinkelland heeft een geweldige vacature voor een dorpsondersteuner. De dorpen Noord-Deurningen, Lattrop-Breklenkamp en Tilligte zoeken een dorpsondersteuner (20 uur).

Jouw functie is het verbinden en zorgen voor hulp en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn, zorg, werk en inkomen voor de inwoners van onze dorpen. Als dorpsondersteuner bied je hulp bij allerlei ondersteuningsvragen zoals; bijv, inwoners helpen bij eenzaamheid, denk aan het vinden van een maatje, of dagbesteding. Hulp inschakelen bij financiële problemen. Helpen met het organiseren om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Wil jij dorpsondersteuner worden of heb je inhoudelijke vragen? Bel met Derk van Wolde, manager a.i. samenleving. Met vragen over de procedure kun je bellen met Daniëlle Hanste, HRM-adviseur. Tel.nr Noaberkracht Dinkelland Tubbergen: 0541-854100 Je motivatiebrief en cv kun je sturen t/m 3 september 2023.

De gesprekken vinden plaats in de week van 11 september.

 

https://werkenbijnoaberkracht.nl/vacatures/dorpsondersteuner?fbclid=IwAR3EI_LL-lh772be2al5ApARuUV1yEOksp5k70WC-kz-qR9K65b8S4XZjbA