Nieuwe website lumenchristi

Zoals pastor Schraven zei tijdens de gezamenlijke Pinksterviering in Beuningen: “met gepaste trots presenteren wij…..”

 

De aanleiding om aan deze grote klus te beginnen was het ontbreken van gebruikersgemak voor de website bezoeker. Onze werkgroep wilde een klantvriendelijke, duidelijke website waar je snel kan vinden wat je zoekt en waar je voor verdieping wat verder in de website duikt. We zijn begonnen om nog kritischer te kijken naar de website die we hadden. Daar stonden overigens veel nuttige en actuele zaken op. We stelden een leidraad  op voor het parochiebestuur en voor het bedrijf van onze keuze, dat voor veel meer parochies het “geraamte” van mooie en toegankelijke websites heeft opgesteld. (ISI-media)

 

In een groot aantal sessies vanaf eind 2021 kreeg de site langzaam vorm, waarbij we kritisch bleven naar onszelf: past alles nog steeds bij ons uitgangspunt? Corona heeft natuurlijk voor wat vertraging gezorgd  Bij beslissende stappen kregen we telkens het akkoord  van het parochiebestuur. En nu is het dan zo ver……..: bekijk en gebruik de site. Omdat een website altijd “in beweging” blijft, zijn tips van jullie als gebruiker zeker welkom.

 

Voor het verzorgen van het plaatselijke nieuws zoeken we per locatie een persoon die dat op de site bij wil houden: Uit Beuningen en Noord-Deurningen heeft zich al iemand gemeld. Uit De Lutte, Denekamp, Lattrop, Ootmarsum en Tilligte zoeken we nog iemand. We komen langs om uitleg te geven.

 

Het was een intensief proces, maar erg fijn om er samen aan te werken.

Pastor Ingrid Schraven

René Grote Beverborg

Gerdi Beuvink