Markeboek Tilligte, Lattrop, Breklenkamp is klaar!

Markeboek Tilligte,  Lattrop , Breklenkamp  is klaar !

Presentatie

Het lijvig boekwerk van meer dan 890 pagina’s en 5 kilo per boek is eindelijk klaar en  is dezer dagen van de persen gerold.  De enorme klus is geklaard dankzij de medewerking van vele enthousiaste  en ijverige geschiedenisliefhebbers van onze streek. Het is een prachtig boek geworden met veel nieuwe informatie over de betreffende marken.

Op dinsdagavond 19 september , om 20.00 uur ,zal het boek door de Stichting Behoud Cultureel erfgoed Lattrop-Breklenkamp met een feestelijk tintje gepresenteerd wordenen wel op een historische plek in Lattrop, nl. “Erfgoed Bossem”, dorpsstraat 7, 7635 NA, Lattrop- Breklenkamp. U wordt hiervoor uitgenodigd!

Na afloop van de presentatie kunnen de bij voorinschrijving bestelde boeken ter plekke afgehaald worden. Boeken die nog niet betaald zijn kunnen alleen tegen contante betaling meegenomen worden. 

Ook zijn er nog enkele losse exemplaren te koop. Mensen die op dinsdag 19 september niet in de gelegenheid zijn om de presentatie bij te wonen en het boek af te halen kunnen op zaterdag 23 september van 13.00 uur tot 15.00 uur het boek alsnog afhalen op “Erfgoed Bossem”.

Degenen die het boek via Tilligte , Hans Haamberg, besteld hebben kunnen het boek daar afhalen. Ootmarsumsestraat 128, 7634 PR, Tilligte.