Glasvezel in Tilligte is dichterbij dan ooit!

Glasvezel in Tilligte is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Lattrop, Noord-Deurningen en Tilligte. In het verleden heeft zij met Cogas samengewerkt voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Nu zijn ze terug om ook de dorpen in Twente te voorzien van snel en stabiel internet. Als per dorp 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 21 april 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in deze dorpen. Dus ook in Tilligte!

Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, scholieren en studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.
Inwoners van Tilligte die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief.
Op de site  http://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/cogas-lattrop-noord-deurningen-tilligte/ is meer informatie te vinden. Op deze website kun je ook een postcodecheck doen om te zien of jouw adres in aanmerking komt voor het aanbod. 

 

 

Glasvezel in Tilligte is dichterbij dan ooit!