BuitenBeter App

Gemakkelijk problemen melden bij de Gemeente Dinkelland met BuitenBeter app

Met de BuitenBeter applicatie kunnen problemen, ook in het buitengebied, gemakkelijk en snel gemeld worden bij de gemeente Dinkelland. In vier eenvoudige stappen is de gemeente op de hoogte van de aard van het probleem en waar het zich bevindt.

 

 

De gemeente Dinkelland kan alle hulp gebruiken om de buitenruimte schoon, heel en veilig te houden.

Met de BuitenBeter app kunnen inwoners zelf bijdragen aan een prettige leefomgeving. De app werkt in vier stappen:

1. Maak een foto van hetgeen u wilt melden. De gemeente kan snel de ernst van de situatie inschatten en bepalen hoe, door wie en wanneer het probleem kan worden opgelost.

2. Stel de locatie vast. Op basis van GPS wordt de exacte locatie van de melding automatisch bepaald. U kunt ook zelf een adres intypen of met een pin op het kaartje aangeven.

3. Omschrijf het probleem. Selecteer het probleem uit een lijst met veelvoorkomende problemen of omschrijf het probleem zelf.

4. Verzend de melding. De melding komt automatisch binnen bij de betreffende gemeente. Dus zijn er problemen die u tegenkomt in en rondom Tilligte dan kunt u deze eenvoudig melden bij de gemeente. Hierdoor houden we ons Tilligte mooi en veilig. Het verzenden van meldingen en het downloaden van de app is gratis. De BuitenBeter app is beschikbaar voor Android, iPhone en Windows Phone. Kijk voor meer informatie en de downloadmogelijkheden op de website van BuitenBeter.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn over deze app of over meldingen dan horen wij dat graag.

 

Met vriendelijke groet, Stichting Dorpsraad Tilligte