Beste buur bokaal

Inwoners uit Dinkelland kunnen weer een beste buur nomineren. Heeft u een buur die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar dan via de website www.bestebuurbokaal.nl. Nomineren kan tot 1 augustus.

Een sociaal, veilig en actief leefklimaat is van belang om langer thuis te blijven wonen. Een prettig leefklimaat helpt tegen vereenzaming en draagt bij aan Twents noaberschap.

Wie komt in aanmerking voor Beste Buur Bokaal?
Alle inwoners uit Dinkelland komen in aanmerking voor Beste Buur Bokaal. Wel moet iemand worden voorgedragen door (een) buurtbewoner(s). Dat kan heel eenvoudig via www.bestebuurbokaal.nl. Geef ook een motivatie, waarom u vindt dat uw buurman of buurvrouw de Beste Buur Bokaal verdient. Bij de keuze straks is een aansprekende motivatie belangrijk voor de jury. Onderbouw vooral waarom u vindt dat uw buurman of buurvrouw de Beste Buur Bokaal verdient. Maak ook gebruik van voorbeelden. Twee leden van de huurdersraad zitten in de jury. We kijken uit naar bijzondere burenverhalen.

Uitreiking op Burendag
De uitreiking van de Beste Buur Bokaal vindt plaats op 26 september op de jaarlijkse Burendag. Nomineren kan tot 1 augustus. Voor de winnende buur is er een bokaal en een passende prijs.