De sportzaal

Vanuit de ontmoetingsruimte kan men de sportzaal van de MFA Terra Nova bereiken. De zaal heeft het formaat van een gymzaal plus en voldoet daarmee aan de NeVoBo-richtlijnen ten aanzien van de veldafmetingen. Daarnaast kan de zaal worden gebruikt voor tal van sporten , van zaalvoetbal tot badminton.

Omkleden kan in de aanwezige heren- en dameskleedkamer. Daarnaast is nog een docentenruimte aanwezig met een separate doucheruimte.

In de zaal kunnen gebruikers naar eigen keuze muziek afspelen mochten gebruikers dit graag willen. De zaal kan worden gehuurd. Vraag via het mailadres naar de uren waarop de zaal nog beschikbaar is. Ook toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom! Voor hen is een speciale ruimte ingericht waar zij zittend of staand de sporters kunnen aanmoedigen de tussenruimte.

Naast de sportfaciliteit is de zaal ook multifunctioneel inzetbaar voor culturele activiteiten. De sportvloer wordt daarbij afgedekt met tapijttegels, zodat de zaal kan worden ingezet voor evenementen tot ongeveer 300 personen. Hiervoor kunt u ook contact opnemen via het contactadres.

 

De sportzaal