Rabo clubsupport 2021

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start!
 
Stemmen
Leden van Zuid en Oost Twente brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt!

Klik hier   om je stem uit te brengen.

 

Maak kans op de Supportsprijs!
Bij elke club, groot of klein, gaat het bij Rabo ClubSupport maar om één ding: support. Betrokkenheid van de leden, fans en achterban. Weet jouw club op een verrassende of bijzondere manier veel aandacht te krijgen bij Rabo ClubSupport? Laat het ons weten via communicatie.ta@rabobank.nl of gebruik #rabosupporttwente.* En wie weet winnen jullie 1 van de 4 extra prijzen t.w.v. € 250,-!

Nog even goed te weten:
Net als vorig jaar kunnen Rabo-leden, vanaf 12 jaar, stemmen op hun favoriete club. En let op: lid is iets anders dan klant. Een klant kan in de Rabo App zelf lid worden en daarna meteen stemmen. Leden die niet online bankieren, krijgen een mail of brief met hun stemcode en kunnen via een speciale stemsite stemmen. 

*Tip: bij gebruik van de hashtag #rabosupporttwente: zorg dat je bericht op 'openbaar' staat, zodat we het kunnen zien.